Seguro / Construcció: Allianz parc de Brasil el cinquè estadi de la saga

Seguro / Construcció: Allianz parc de Brasil el cinquè estadi de la saga

L’Allianz Parc, l’estadi del club de futbol Palmeiras de Sao Paulo, és la recent incorporació a la família d’estadis d’Allianz segurs, que consta ara de cinc membres repartits per tot el món.

Allianz, WTorre, Palmeiras i Anschutz Entertainment (AEG) van arribar a un acord de patrocini per als pròxims 20 anys per a aquest nou complex a Brasil.

El nom de l’estadi, que ara mateix es troba en finalització, va ser triat per més de 600.000 seguidores que van votar a través d’internet perquè “Allianz Parc” siga el nom de la nova llar del prestigiós club de futbol brasiler. Es tracta del contracte d’aquest tipus més significatiu de la història de Brasil.

Més que un estadi, les noves instal·lacions han sigut dissenyades i construïdes com un espai multifuncional en el qual tenen cabuda diferents esports, entreteniments, espectacles i on es pot menjar i anar de compres.

L’Allianz Parc oferirà una experiència sense precedents als amants del futbol i dels grans espectacles, ja que tindrà espai per a 45.000 seients, un amfiteatre amb altres 12.000 places, llotges para prop de 3.000 persones, un restaurant panoràmic, un menjador, tendes, un centre de convencions i un pàrquing per a uns 2.000 vehicles.

Assegurances Sanchis espera que gaudim d’un mondial de futbol mol divertit

On mayo 30th, 2014, posted in: Noticias by , ,